در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام

چند روز بعد از ابلاغ رای ابقای به کار( رای قطعی و لازم الاجرا)، میتوان اجرای رای را از اداره کار درخواست نمود؟

من درخواست شروع به کار برای محل کارم نوشتم اما متاسفانه نامه ام را در دبیرخانه ثبت نکردن. مدرکی باید دست کارگر باشد که به محل کارش جهت شروع به کار مراجعه نموده، اما با عدم ثبت درخواستم در دبیرخانه هیچ مدرکی ندارم چه راهکاری پیشنهاد میکنید که ثابت کنم به محل کارم مراجعه نمودم؟ آیا میتوان اظهارنامه فرستاد؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

متاسفانه در صورت سوال شما و متن ارسالی تعارض و تناقضی مشاهده می شود که نیاز به تصحیح شما دارد.

در ادامه ذکر موارد زیر مفید فایده به نظر می رسد:

1- کارگر پس از ثبت دادخواست بازگشت به کار در اداره کار منتظر تشکیل جلسه هیئت تشخیص می ماند.

2- پس از دریافت رای هیئت تشخیص تا 15 روز وقت اعتراض به رای دارد. ضمنا موظف است پس از دریافت رای بدون فوت وقت به محل کار خود مراجعه نموده و وضعیت بازگشت به کار خود را بررسی نماید. در صورت امتناع کارفرما از پذیرفتن کارگر برای ادامه کار و اجرای رای، کارگر باید این موضوع را طی نامه ای به اداره کار گزارش دهد. (فرم امتناع کارگر از پذیرش کارگر)

و به اداره کار اظهار دارد که در تاریخ مقرر ... در ساعت ... به محل کار مراجعه و ریاست یا مدیریت آقا/ خانم.... از پذیرش بنده در محل کار خودداری نمودند.

3- در صورت اعتراض یکی از طرفین موضوع به هیئت حل اختلاف ارجاع می شود.

4- در صورت تایید بازگشت به کار در رای هیئت حل اختلاف . کارگر رای را دریافت نموده و منتظر می شود رای به کارفرما ابلاغ شود و برگه ابلاغ دادنامه به اداره کار توسط مامور مربوطه برگردد.

5- پس از رسیدن ابلاغ کارفرکا به اداره کار کارگر می تواند برای رای اجراییه اخذ نماید.

6- کارگر باید اجراییه را در دفاتر خدمات قضایی الکترونیک ثبت کند

7- پس از این کارگر به شعبه اجرای احکام مراجعه می کند. در این مرحله برای بازگشت به کار کارگر باید از شعبه اجرای احکام به کلانتری منطقه محل کار نامه بگیرد. سپس با مامور کلانتری به محل کار مراجعه شود و اظهارات کارفرما مبنی بر پذیرش کارگر یا عدم پذیرش ایشان صورتجلسه رسمی مامور و ضابط قضایی شود.

لازم به ذکر است این صورتجلسه کلانتری برای ادامه مراحل بعدی مورد نیاز بوده و در غیر اینصورت کارفرما ممکن است حضور و مراجعه شما را به محل کار تکذیب نماید.