در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من در شرکت دولتی کار میکنم ولی زیر نظرپیمانکار.یعنی پیمانکار هر سال عوض میشه و ما با پیمانکار جدیدهر سال قرار داد یک ساله میبندیدم.

العان سه سال سابقه دارم وحق جذب به ازای سه سال میگیرم

 طرح طبقه بندی مشاقل در شرکت ما الزامی شده است.
ولی در این شرکت دو نوع جدول محاسبه حقوق وجود دارد.یکی بالای ان نوشته حقوق با احتساب پایه سنوات. و دیگری نوشته جدول حقوق. و اسمی از پایه سنوات نیست . کدوم شامل من میشه؟! ممنون اگه راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
حقوق بااحتساب پایه سنوات