در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام. سرمایه گذاری یکجا در بیمه عمر در مبالغ بالا یعنی شخص 100 میلیون تومان به صورت یکجا قرار دهد به سود شخض است یا ضرر؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز این بیمه نامه ها ( خرید به صورت یکجا) یک مزیت برتر دارند : در صورت فسخ قرارداد پیش از موعد بیمه گذار با ضرر مالی در سالهای اولیه مواجه نمی شود و بیمه نامه از روز اول در سود خواهد بود اما اینکه این بیمه نامه برای یک شخص بهتر است یا بیمه نامه با پرداخت سالیانه بستگی به سن بیمه شده و انتظارات وی از نحوه سود دهی شرکت خواهد داشت.برای اطلاع از جزییات بهتر است با یک نماینده به صورت حضوری مشاوره تخصصی داشته باشید.

باتشکر