در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با توجه باینکه پیشنهاد سپرده اولیه ترفند مناسبی برای جذب مشتریان بانکها بسمت خرید بیمه عمر ((با توجه به بالاتر بودن نرخ سود دهی بیمه های عمر)) هست.اگه از سپرده اولیه هم مبلغی بابت کارمزد و یا خرید پوششها کسر شود قاعدتا از میزان اندوخته ریاضی بیمه عمر کاسته شده ویک مقداری رقابت پذیری بیمه را در مقابل بانکها وسایر سرمایه گزاریها کاهش میدهد.
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اصولا هزینه های بیمه گری و پوشش های عمر و حادثه از حق بیمه کسر می شود و باقیمانده به حساب اندوخته واریز می شود.

اصول محاسبه در تمامی شرکت های بیمه مطاابق آیین نامه 68 و اصول حسابداری پذیرفته شده در صنعت بیمه است.