در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام و احترام
خواستم از کارشناسان محترم بپرسم که اگر من با قرارداد 10 ساله مبلغ 10 میلیون تومان بصورت یکجابرای بیمه عمر پرداخت کنم بعداز 10 سال بصورت یکجا چقدر میتوانم دریافتی داشته باشم؟

واینکه مبلغ دریافتی 10 سال بعد برابر با چند تومان همین امروز هست؟
بسیار ممنونم ازینکه راهنمایی بفرمايید
2 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
سلام دوست عزیز.
اگر هدف شما صرفا سوداوری است بهتر است در  بانک یا موسسه ای که بیشترین میزان سود را دارد سرمایه گذاری کنید ولی اگر به غیر از جنبه سودآوری بدنبال بدست آوردن پوشش ها نیز هستید میتوانید برای خودتان بیمه عمر بخرید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با بنده تماس بگیرید تا بهتر بتوانم شما را راهنمایی کنم.