در قانون کار و قرارداد کار توسط (870 امتیاز)
سلام.کارفرما در قبال پرداخت حقوق از من رسید می گیرد آیا کار ایشان قانونی است؟

به من می گویند اثر انگشت هم بزن وگرنه از حقوق خبی نیس.آیا ایشان اجازه چنین کاری دارند؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

لازم است بدانیم هر برگه یا سندی را که امضا می کنیم یا اثر انگشت می زنیم یعنی مورد تایید قرار داده ایم و محتوای آن را پذیرفته ایم. گرفتن رسید دریافت حقوق امری بدیهی است اما به شرطی که اگر برای مثال دو میلیون تومان حقوق می گیرید برای همان دو میلیون تومان رسید بدهید و فقط بابت حقوق.

در نتیجه باید گفت امضای برگه تسویه حساب سفید یا امضای برگه سفید امضا یا امضای برگه که بدون دریافت وجه بنویسید اینجانب همه حق و حقوقم را گرفتم شمارا با مشکلات بسیاری مواجه خواهد کرد و به نوعی دوز و کلک است.