در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

به مدت 8 سال هست مشغول به کار هستم. از روز اول قول دادن که بیمه میکنن- ولی در پایان هر ماه هنگام پرداخت حقوق یه برگه به عنوان رسید باید امضا میکردیم. که در آن نوشته شده که هیچ ادعایی بابت حق بیمه وسنوات نداریم و نه عیدی دریافت کردیم نه سنوات .و البته بنده بصورت % ی حقوق میگیرم -و حقوق ثابت ندارم.

در حال حاضر چون بازرس اومده دفتر من کارامو پیگیری کردم و بیمه رو انجام دادم و گفتن که کارفرما باید جریمه شو بده به اداره بیمه. میخام ببینم اون برگه ها که هر ماه امضا میکنم برا سابقه بیمه ی من مشکل ایجاد نمیکنه؟

 و اینکه من میتونم هر موقع اومدم بیرون از شرکت حق و حقوقم رو بگیرم یا خیر.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
تو اداره کار بفرمایید تحت فشار بودم و امضاء کردم

تحت چه فشاری؟

درصورت امتناع از امضاء اخراج میشدم