در لیست بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا امکان پرداخت بیمه مدیر عامل شرکت در لیست همان شرکت وجود دارد ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه مدیرعامل موظف باشد و در کارگاهِی که دارایِ شخصیت حقوقی می باشد براساس وظایف محوله طبق اساسنامه شرکت انجام وظیفه و در مقابل آن حقوق دریافت نماید و فاقد هرگونه سهم و عضویت در هیات مدیره شرکت باشد، مراتب حقوق بگیری وی در دفاتر واسناد مالی شرکت هر ماه همانند سایرکارکنان به ثبت می رسد. در اینصورت نیاز به انعقاد قرارداد کارفرمایی با سازمان نیست و لیست و حق بیمه ایشان می بایست همانند سایر کارکنان با ماخذ ۲۷ درصد نسبت به حقوق تعیین شده از طرف هییت مدیره به شعبه ارسال و پرداخت گردد.
در غیر اینصورت مفاد بخشنامه ۹ مشترک فنی و درآمد حاکم خواهد بود.