در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

آیا برای شرکتی که مدیر عامل سهامدار عمده شرکت است و فعالیت درآمدزایی نیز نداشته است واریز حق بیمه و بیمه کردن مدیرعامل ضروری است؟ در ضمن مدیر عامل خود کارمند شرکت دیگری است که از آن محل حقوق دریافت کرده و بیمه می پردازد اما شرکت  خودش فاقد فعالیت و درآمد است.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام خیر بیمه کردن مدیر عامل ضروری نمیباشد تازه اگر شما بخواهید مدیر عامل رو بیمه کنید بایستی حتما رابطه حقوق بگیری ایشان برای تامین اجتماعی اثبات شود وگرنه شعبه نمیپذیرد