در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از کنار موتور سواری که دو سرنشین داشت حرکت می کردم که در حال رد شدن از او فرمان موتورم با فرمان موتورشان برخورد کرد و بنده تعادل خود را حفظ کردم و رد شدم ولی موتور سوار ی که دو ترک بودن به زمین خوردن الان موتور من کاملا سالم هست و در صحنه تصادف هیچ شکایتی از سوی مجروحان نشد و مامور پلیس حتی کروکی هم نکشید و اعلام نکرد که کدام مقصریم چون طرفین شکایتی نداشتند در حال حاضر موتور سواری که افتاده بود و دستش به طرز بدی شکسته خواهان دیه می باشد ولی هنوز شکایتی نکرده آیا بنده مقصرم آیا دیه باید بدهم موتور هیچکدام بیمه نداریم در ضمن در صورتی که هیچ نشانه ای از تصادف بجای نمانده مقصر چگونه معلوم میشود و اگر 50 . 50 شود بازهم بنده باید مقداری از دیه را بدهم یا خیر لطفا جواب بدین در شرایط بدی قرار داریم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

بهترین راه برای تشخیص و تعیین مقصر حادثه مراجعه به پلیس راهور برای ترسیم کروکی است .

درصورت امتناع افسر راهور از ترسیم کروکی میتوانید تامین دلیل با جلب نظر کارشناس را از شورای حل اختلاف درخواست نمایید تا مقصر مشخص شود.

ضمنا اگر گزارش اورژانس برای حادثه وجود نداشته باشد مطالبه دیه کاربسیار دشواریست