در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من چند روز پیش با عابر در بزرگراه زیر پل عابر تصادف کردم که خودم از ناحیه زانو دچار شکستگی وپارگی مینیسک شدم .وعابر چند خراش سطحی برداشت .میخواستم بدونم اگر مقصر عابر شناخته بشه بیمه خودم دیه من رو میده ؟! اگر ۵۰ ۵۰ بشه چطور ؟! ممنون
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

در صورتی که در گزارش مقامات انتظامی مقصر 100درصد جنابعالی قلمداد شوید دیه جراحات شما از محل بیمه نامه (چنانچه بیمه نامه معتبر دارید )پرداخت خواهد شد.