در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من مهندس ناظر ساختمان هستم و از بیمه پدرم استفاده میکنم میخواستم ببینم میتونم با پرداخت حق بیمه ماهانه بعد از چند سال مستمری بازنشستگی بگیرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال شما باید خدمت تون عرض کنم که برای دریافت بازنشستگی،شما یا از طریق بیمه تامین اجتماعی میتونین اقدام کنین و یا از طریق بیمه های زندگی(عمر).

در بیمه تامین اجتماعی،شما بر اساس پایه حقوق هر سال و با توجه به نوع قراردادتون با آن سازمان (اختیاری،اجباری،مشاغل آزاد،قالی بافی،کارگران ساختمانی،زنان خانه دار و...)،(بازاء هر سال پرداخت حق بیمه) یک روز حقوق در آخر دریافت می نمایید که برای کارگران بیمه های اجباری و اختیاری میزان سنوات لازم معادل با 30 سال،برای قالی بافی 15 سال، و برای هر یک از سایر مشاغل نیز بر اساس قانون تا 20 سال واریز حق بیمه در نظر گرفته شده است.

در نظر داشته باشین که سوابق بیمه پردازی افراد در تامین اجتماعی قابلیت بازخرید نداشته،و فقط میزان این سوابق( بشرط حداقل داشتن 10 سال سابقه در پایان 60 سالگی)،مشمول دریافت حقوق،بر اساس میزان سنوات پرداختی افراد می باشد.

میزان حق بیمه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی برای زنان خانه دار در حال حاضر معادل با 120،000 تومان در ماه،در بیمه های اختیاری از 175،000 تا 242،000 تومان در ماه،و برای سایر مشاغل نیز تا حتی 330،000 تومان در ماه نیز می باشد (نانوایان و خبازها)!!!

و میزان پایه حقوق دریافتی با داشتن 30 سال سابقه،ماهانه 930،000 تومان است که برای متاهلین این میزان به 1،050،000 تومان میرسد.

اما در بیمه های زندگی،بر اساس میزان پوشش های موجود در بیمه نامه و بین 15 تا 30 سال( بسته به میزان درخواست حقوق دریافتی در پایان مدت قرارداد)،شما هم میتونی از مزایای پوشش های آن و از مزایای وام،معافیت از پرداخت حق بیمه و دریافت غرتمت به میزان 60 میلیون تومان،پوشش امراض خاص تا سقف 200 میلیون تومان(بازاء 5 دسته بیماریهای خاص)،پوشش نقص عضو تا 250 میلیون تومان در هر سال بیمه ای،پوشش هزینه های پزشکی تا سقف 25 میلیون تومان در هر سال بیمه ای،پوشش آتش سوزی منزل مسکونی تا سقف 500 میلیون تومان،پوشش بیمه های تکمیلی(در بخش جراحی و بستری تا سقف 10 میلیون تومان-بصورت کاملا" رایگان) و دیگر مزایای آن استفاده نمایید.

ضمنا" در بیمه های زندگی،بدلیل داشتن سود و بخش پس اندازی بیمه نامه(قلک بیمه نامه)،میتونین در پیایان مدت آن بیمه نامه را تبدیل به مستمری بازنشستگی و دریافت حقوق نمایید.

با تجدید احترام