در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (220 امتیاز)
سلام من فارغ التحصیل زمین شناسی هستم و عضو سازمان نظام مهندسی معدن

با توجه به کارت عضویتم در این سازمان، عنوان شغلیم رو مهندس اتخاب کردم.

در حال حاضر هم بدون اینکه کسی بهم گواهی بده دارم کار زمین شناسی انجام می دم و همینطور از طریق سایتی که دارم مشغول به دریافت پروژه هستم که البته توی سایت هم هیچ قراردادی وجود نداره و فقط پروژه ای دستمزد می گیرم

الان همون کارت نظام مهندسی کفایت بر عنوان شغلی من داره؟ چون این تنها مدرکی که من از طرف سازمان نظام مهندسی دارم و پروانه اشتغال خاصی ندارم
1 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
خودم تحقیق کردم و پاسخ این سوال رو بدست آوردم

سازمان نظام مهندسی معدن یک تفاهم نامه با بیمه تامین اجتماعی منعقد کرده که طی اون فرد متقاضی باید از سازمان معرفی نامه دریافت کنه سپس به استناد اون معرفی نامه تامین اجتماعی براش کد کارگاه تشکیل میده و فرد رو بیمه میکنه

ولی نکته ای که داره اینه که از شما تعهد پرداخت داره اخذ می کنه و باید کپی سند ملک یا قولنامه ارائه بدین که این اصلا منطقی نیست و شما بدون اینکه خودتون رو متعهد کنین با بیمه مشاغل و حرف یا اختیاری می تونید از خدمات بیمه گر استفاده کنید