در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

آیا داشتن سابقه کار و بیمه در دفاتر طراحی ساختمان دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی از سازمان نظام مهندسی ساختمان جز سوابق بیمه قابل ارائه به سازمانها و شرکتها و... بحساب می آید؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
شما می توانید سوابق بیمه ای خود را از سازمان تامین اجتماعی دریافت و به هر موسسه ای ارائه دهید لیکن جهت تایید شغل شما در دفتر مذکور باید گواهی از کارفرما مبنی بر شغل و در مدت زمان اعلامی دریافت نمایید همچنین می توانید لیست حق بیمه ای که کارفرما به سازمان تامین اجتماعی ارائه داده و شغل شما در آن درج شده باشد جهت مستندات ارائه دهید.