در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

اینجانب مهندس عمران هستم 15سال سبقه بیمه تامین اجتمائی دارم متاهل ودارای دو فرزند .تمام سالها بیمه من ازطرف مهندسین مشاور پرداخت شده در عین هال پروانه کسب  نظام مهندسی نیز دارم در صورت قطع بیمه مهندسی مشاورو بیکار شدن اینجانب شامل قانون بیکاری میگردم یانه

با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
ا ولا" داشتن سوابق بیمه ای که درآن سه درصدبیمه بیکاری پرداخت شده باشدازشروط اولیه میباشد ثانیا"نوع قردادکارکه شمولیت قانونکاررادربرداشته باشدوفردبدون میل واراده بیکارشودازجمله الزامات برقرا ری مقرری بیمه بیکاری میباشد.