در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام
بنده دارای 24 سال بیمه هستم.

یکبار در سال 84 تا 86 از بیمه بیکاری استفاده کردم (به مدت 26 ماه )و متاهل هستم. بعد از آن تا الان به مدت 84 ماه بیمه دارم. الان میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ و چند ماه به من تعلق میگیره؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام تا اونجا که من فهمیدم شما یکبار از کل حق بیمه بیکاری خودتون استفاده کردی ولی چون سابقه جدید دارید به ازای اون اگه شرایطتشو داشته باشید میتونید دوباره استفاده کنید

یعنی برای 84 ماه سابقه 18 ماه دیگه بیمه بیکاری و منع قانونی نداره