در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
از مهر ماه 95 تا آخر اردیبهشت 96 کار کرده ام
با توجه به این که قراردادم تا تاریخ 18اردیبهشت می باشد و تا آخر اردیبهشت کار کرده ام و بیکاری ام غیر ارادی بوده و بخاطر عدم نیاز کارخانه می باشد و با شرکت چند فقره قرارداد دارم که به مدت سه ماه و دو ماه و یک ماه و یک ماه  و 18 روز می باشد و بنده متاهل میباشم

 آیا با این شرایط مقرری بیکاری که در قانون برای افراد متاهل با 6 ماه سابقه ذکر شده به بنده تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

اگر قراردادی باشید و قراردادتان تمام شده باشد حداقل باید 1 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید . آن 6 ماه برای کارگران دائم است که به صورت غیر ارادی بیکار شده اند یا قرارداد سالیانه داشته اند و اواسط آن بیکار شده اند .

با تشکر