در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده مردی 42 ساله دارای همسر و دو فرزند می باشم خانمم با 20 سال سابقه باز نشست شده و هر دو فرزند پسرم زیر مجموعه ( نه تحت کفالت )درمانی بیمه مادرشان می باشند خودم 18سال سابقه متفرقه و متتناوب بیمه تامین دارم ولی الان بیکارم و تمایلی به ادامه اختیاری ندارم  و قصد خرید بیمه عمر دارم .

ممنون احسان شما میشوم بهترین گزینه را به من و خانوادهام هدیه کنید .
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

من پیشنهاد میکنم در صورتی که بتونید جایی مشغول بشید که براتون بیمه رد بشه حتما اینکارو انجام بدید چرا که حیف سابقتون قطع بشه.

اما در مورد بیمه عمر باید خدمتتون عرض کنم شما باید ابتدا به توانگری و بعد به تنوع خدماتی که شرکتهای بیمه ارائه میدن توجه کنید که خوشبختانه میتونید با درخواست مشاوره از لینک همین پاسخ اطلاعات تکمیلی دریافت نمایید.