در پرداخت حق بیمه توسط (870 امتیاز)
سلام.من به تازگی کارفرما بیمه ام کرده ولی میگه ما با توجه به شغل مون که چاپخونه است تا 5 نفر رو که بیمه کنیم حق بیمه شون 10 درصده ولی از نفر ششم به بعد حق بیمه اون فرد 30 درصد محاسبه میشه.آیا تفاوتی بین حق بیمه های 10 درصدی و 30 درصدی وجود دارد از نظر میزان حقوق بازنشستگی یا مزایا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

هیچ فرقی بین تعهدات سازمان و نحوه بازنشستگی و مبلغ و روش محاسبه مستمری وجود ندارد در کارگاههای مشمول کمک دولت 20 درصد سهم کارفرما توسط دولت به سازمان سازمان تامین اجتماعی پرداخت میگردد لذا شما نگران بیمه خود نباشید فقط چاپخانه ها دارای دستمزد مقطوع میباشند و برخی از شغلهای این دسته از کارگاهها جزو مشاغل سخت و زیان آور است که شما باید دقت کنید کارفرما این دو مورد را به درستی در لیست حق بیمه درج نماید.