در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
بنده ۵ سال و ۸ ماه و ۵ روز سابقه بیمه در قالب مشاغل آزاد* تامین اجتماعی* دارم که کمیته امداد می پرداخته و از دی ماه 96 می گوید باید خودتان بیمه واریز کنید(  به مبلغ دستمزد روزانه ۳۰۹۹۷ در ماه گذشته ) اکنون میخواستم راهنمایی کنید میتونم 12 درصدی مشاغل آزاد بدون دفترچه  رو بپردازم بعد از چند سال یا همین رو بکنم 18 درصدی یا روی پروانه کسب مغازه به نام بابام است کارفرمایی بشم که بتونم بعدا افزایش بدم تا بازنشتگی م زیاد باشه لطفا بفرمایید تو چه سال هایی باید افزایش بدم در ضمن بنده مجردم و 30 سالمه و فعلا وراثی هم ندارم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما می توانید هر موقع خواستید نرخ حق بیمه خود را تغییر دهید یا با پرداخت سرانه درمان دفترچه درمانی اخذ نمایید فقط برای نرخ 18 درصد با توجه به تعهدات از کارافتادگی در این نرخ با معاینات پزشکی را انجام دهید همچنین اگر از طرف مغازه پدر بیمه شوید چنانچه پدر گارگر غریبه هم داشته باشد یعنی کارگاه خانوادگی نباشد  می توانید با نرخ 30 درصدی بیمه شوید که مشمول دریافت بیمه بیکاری هم میباشد ولی چنانچه پروانه کسب بنام شما منتقل گردد و کارگاه فعال و دارای کارگر باشد می توانید با نرخ 27 درصد با سازمان تامین اجتماعی قرارداد بیمه کارفرمایان ببندید.

لازم بذکر است با توجه که شما قبلا بیمه 12 درصد بودید در صورتی که بیمه حرف و مشاغل یا بیمه کارفرمایی شوید انتخاب دستمزد با شما نیست و براساس میانگین 360 روز آخر میباشد.