در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام

کدام بهتر است ؟ بیمه تامین اجتماعی اختیاری 26 درصد یا بیمه مشاغل آزاد 12 درصد ؟

یعنی چه اطلا نرخ 26 در صد حق بیمه
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

در صورتی که خانم و متاهل هستید و همسر شما بیمه میباشد و از طریق همسرتان دفترچه بیمه دارید بیمه حرف و مشاغل آزاد 12 درصد مناسب است و چنانچه دارای فرزند میباشید بیمه حرف و مشاغل آزاد 14 درصد را پیشنهاد می کنم.

در صو.رتی که مرد هستید و دارای سابقه قبلی میباشید یا کار پایان خدمت بدون معافیت دارید و متاهل و دارای فرزند میباشید بیمه اختیاری با نرخ 27 درصد پیشنهاد میگردد چونکه با توجه باینکه بیمه حرف و مشاغل ازاد سرانه درمان دارد گران تمام میشود و همچنین دارای فرانشیز میباشد.