در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
با دوچرخه سواری تصادف کردم
در قسمت پای دوچرخه سوار چند شکستگی بوجود آمد
پلیس به علت نداشتن چراغ و عبور دوچرخه از سمت چپ ، مقصر حادثه را 50/50 اعلام کرد
دوچرخه سوار 81 سال سن و مبتلا به سرطان هنجره بود

اما سه ماه بعد دوچرخه سوار فوت کرد!!!
اگر گزارش پزشکی قانونی علت فوت را بخاطر تصادف عنوان کند ، آیا زندانی 6 ماه شامل بنده میشود؟
وضعیت دیه به چه شکل است؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر پزشکی قانونی علت مرگ را ناشی از تصادف تشخیص دهد، 50% از میزان تاثیر تصادف در مرگ شخص، در تعهد شما است و به همین نسبت شما یا بیمه گر شخص ثالث شما ملزم به پرداخت دیه است.

از انجایی که وارد کردن جراحت به اشخاص، جرم محسوب می شود، قانونگذار برای این جرم، حبس قابل تبدیل به جریمه نقدی تعیین نموده است.