در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام و عرض ادب.

دو روز پیش بنده با دوچرخه تصادف کردم ماشینی که بهم زد مقصر شناخته شده. هم خودم هم دوچرخه آسیب دیدیم...

دوچرخه من گرون قیمت و حرفه ای هست طوقه ش از بین رفته خواستم ببینم بیمه چطوری میزان خسارت دوچرخه رو تعیین میکنه؟ بر چه اساس مبلغ رو مشخص میکنه؟

سپاس.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

ارزیابی خسارت توسط ارزیاب بیمه محاسبه میشه اگر به مبلغ اعتراض داشتید میتونیداز ارزیاب مستقل استفاده کنید .

درغیراینصورت  طبق فاکتور های که شما ارائه میکنید بیمه گر باید پرداخت خسارت نماید

از