در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام...روز بخیر

بنده با ماشین ۴۰۵ با یک بیل مکانیکی که در حال کار بوده است تصادف کردم .شرح تصادف به این گونه می باشد که    بیل مکانیکی در کنار جاده درحال کار بوده است و از علامت خطر و سایر تجهیزات ایمنی استفاده نکرده بود..بنده از کنار این بیل مکانیکی عبور کردم و کنار جاده توقف کردم...سپس بنا به دلیلی با دنده ی عقب حرکت کردم ..

راننده ی بیل مکانیکی متوجه حرکت معکوس من نشد و      زبانه بیل مکانیکی با ماشین من برخورد کرد...افسر هم رای  به ۵۰_۵۰ داده است...

لازم به ذکر است که اگر این بیل میکانیکی از علامت های   خطر و حفاظ و... استفاده میکرد هیچگونه تصادفی رخ نمیداد...
حالا میخوام بدونم که رای ۵۰ _ ۵۰ افسر درست هست یا    خیر؟؟..
چون شنیدم که میگن در هر صورت بیل مکانیکی مقصر هست...

با تشکر از زحمات شما عزیزان...
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... با توجه به شرح حادثه ، عادلانه ترین نظر میتواند همان تساوی نسبت قصور طرفین باشد. چرا که طبق ماده 155 آئین نامه رانندگی حرکت با دنده عقب در بزرگراه ها و آزادراه ها ممنوع بوده و در سایر معابر نیز در صورت ضرورت با رعایت احتیاط کامل و پرهیز از هرگونه حادثه و بسته شدن مسیر سایر خودروها میتواند مجباز باشد. لکن کارشناس تصادفات شما را بعلت حرکت با دنده عقب بدون رعایت موارد احتیاطی 50 درصد مقصر تشخیص داده است.