در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.

وقت بخیر. با تشکر فراوان از وقتی که اختصاص میدید.

خودروی من با یک خودروی دیگه تصادف کرد که تصادف تقریبا جزیی و خسارتی است.افسر مراجعه کرد و بدون کروکی و فقط از روی بیانات من و فرد مقابل، من را مقصر اعلام کرد. حتی افسر مدارکی از ما نخواست و فقط از روی صحبت های ما، من رو مقصر اعلام کرد و همانجا مدارک جابه جا شد.

من تونستم دوباره فیلم صحنه تصادف رو ببینم و دو سرگرد راهنمایی و رانندگی بعد از مشاهده فیلم دیگر نظر به مقصر بودن طرف مقابل دادند. با این حال طرف مقابل از من شکایت نمیکند تا اختلاف حل شود.

 از اونجایی که من مدارک رو لازم دارم و البته به رای افسر نیز اعتراض دارم باید چه اقدامی انجام بدم. البته ناگفته نماند که فرد مقابل  یکبار با مراجعه به درب منزل، من را تهدید کرده که فک پلاک می کنم و من گفتم شما شکایت کنید و اونجا بررسی میشه. با این حال هنوز شکایت نکرده. من چه اقدامی باید انجام بدم تا این موضوع به نتیجه برسد؟

ممنونممم از لطف شما
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در شورای حل اختلاف طرح دعوی کنید. اگر مدارکی دست راننده طرف مقابل دارید موضوع دادخواست شما ((الزام به استرداد مدارک شناسایی و خودرو و ...)) باشد.

البته شرح مختصری از واقعه و نظر افسر را درج نمایید.