در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام .

من حدود3ماه پیش تصادف کردم  طرف مقع پیاده شدن در ماشین را باز کرد و گلگیر جلو ودرب راست جلو ودر راست عقب خسارت دیدافسر راهنمایی امد و طرف مقابل را مقصر اعلام کرد ویارو گفت که بریم تا ماشینت را بدم تعمیر کنند اما متاسفانه بعد نیامد اما من برگ جریمه وبیمه نامه و کارت ماشین طرف را گرفتم .وقتی طرف نیامد

من دادخواست دادم اما یارو امده الان میگه من مقصر نیستم ایا میتونه بعد از 3ماه تازه اعتراضکنه در ضمن طرف من وکیل است .میترسم اعمال نفوذ کنه و من را مقصر اعلام کنند لطف کنید من را راهنمایی کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بازکردن ناگهانی درب یکی از مواردی است که در هر حالتی میتواند علت تامه تلقی شود لذا جای نگرانی نیست و در صورت اعتراض بمیزان 99 درصد احتمال تائید نظریه اول وجود دارد.