در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر سئوالی درموردمشاغل سخت وزیان آور داشتم بنده در رشته سد سازی بابت 4درصد سخت وزیآن آور که بالغ بر 3میلیون تومان بوده وکارفرما از واریزکردن آن به حساب سازمان تامین اجتماعی خودداری میکرد

 شخصآ خودم به حساب ریخته ام حال ازطريق چه اداره ای وچطوری مطالبه کنم

 ازهمکاری شما بزرگواران صمیمانه تشکر میکنم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورتی که اصل فیش پرداختی را دارید به دادگستری مراجعه و شکایت نمایید . دادگستری طبق مراحل قانونی اقدام به دریافت وجه 4% نموده و به شما پرداخت می نماید.