در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
بنده 11 سال در شرکت سختی و زیان آور کار کردم ولی کارفرما همان 11 سال بیمه رد کرده است و این کارگاه را بعنوان بیمه عادی رد کرده است در صورتی که باید 16.5 سال رد می کرد  (طبق قانون سختی کارهرسال 1.5 برابر باید رد کند ) چطوری باید الباقی بیمه پیگیری کنم ؟
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
کارفرما بیمه شما رو درست ارسال کرده. در صورتی که کار شما سخت و زیان آور تشخیص داده بشه ، سنوات ارفاقی توسط تأمین اجتماعی برای شما در نظر گرفته میشه.