در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

۸ ماه هست که نامه سختی کار خود را فرستاده ام ولی تاکنون جوابی دریافت نکرده ام،مدت زمان مرسوم پاسخگویی کمیته مزبور چقد است؟از کجا باید پیگیری کنم؟با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام چون تعداد پرونده ها خیلی زیاده معمولا یکسال طول میکشه ولی عرفا ببشتراز ۳ماه طول بکشد میتوانید از طریق اداره کل کار در خیابان هویزه نبش مرغاب طبقه ۴ پیگیری نمایید