در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام ، سختی کار من تایید شده و باید 8در صد توسط کارفرما پرداحت گردد و از انجاییکه کارفرما 4 ماه از سال 94 را نیز پرداخت ننموده و هم اکنون شرکت تعطیل میباشد و کارفرما نیز از پرداخت حق بیمه و حق سختی کار برای بازنشستگی امتناع مینماید ،

 از محل وثیقه کارفرما به سازمان تحت پوشش وی ، ملکی به اداره تامین اجتماعی مربوطه معرفی شده و نامه بازداشتی آن نیز به ثبت املاک زده شده است اما متاسفانه اداره تامین اجتماعی از محاسبه و منظور نمودن مبلغ بیمه و حق سختی کار امتناع مینماید و تقاضای وجه نقد مینماید تا اینجانب را بازنشسته نماید

آیا ارایه ملک و توقیف ان توسط تامین اجتماعی در قبال خق بیمه و سختی کار واریز نشده از سوی کارفرما  و اینکه تامین اجتماعی معادل ریالی آن را بابت حق بیمه و سختی محاسبه نمینماید ،  امری غیر قانونی نیست و چه باید کرد ؟
1 پاسخ
توسط (770 امتیاز)
بر اساس مستندات و مدارک موجود + یک نامه جدید از تامین اجتماعی که بدهی کارفرمای شما را گواهی نمایند بگیرید و به دادگستری مراجعه و دادخواست فروش ملک بدهید تا بدهی شما تادیه شود.