در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من پدرم در اثر تصادف فوت شده ودادگاه تو مرحله ای هست که قراره برای پرداخت دیه ارجاع بده به بیمه...

میشه کاری کرد که همه ما که از دیه سهم میبریرم فقط یه شماره حساب بدیم؟ وپول هممون ریخته شه به شماره حساب یکی از اعضای خونواده؟؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

تسلیت وتعزیت  بخاطر فوت عزیزتون

شما درصورت داشتن گواهی انحصار ورثه میتوانید به یکی از ایشان در دفاتر اسناد رسمی وکالت داده و فقط شماره حساب آن شخص جهت دریافت دیه به بیمه داده شود