در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

سال  94  تصادفی کردم که  2 نفر راکب موتور سیکلت شکستکی داشتند  دیه  یکی 57 ت و  یکی  3 میلیون هست توی یه شهر دیگه هستند اصلا تمایل  به گرفتن پول دیه ندارن....

بعد از این همه مدت هم  پیگیری نکردن پرونده رو  تا  اینکه به من  زنگ زده دادگاه و رای صادر کرده و منو جریمه نقدی 900 هزار ت کردن به دلیل  عدم دقت  در رانندگی و ...

  حالا گفتن پرونده  بیمه  رو باید پیگیری کنی ک بعدا مدعی شدن بعد از  چند سال  ما دیه میخوایم از جیب ندم..

 قرار شد   این  پرونده رو ببرم بیمه  یکی گفت بعد از یه مدت اگر طرفین پیگیری نکنند پول دیه به  حساب من که تصادف کردم واریز میشه  میخوام بدونم جریان این چیه .

 سپاس
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

چةن حادثه كيفري بوده و پرونده مختومه نشده كار زيان ديدگان از لحاظ حقوقي مشكلي نداشته و از بابت پرداخت خسارات به حساب مقصر بايد عرض كنم امكان پذير نيست و اگه زيان ديده  مراجعه نكند به حساب دادگستري واريز ميشه