در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من در طی حادثه تصادف در اردیبهشت ماه بینیم شکست و مورد عمل قرار گرفتم و قسمت پایین فکم به دلیل خونریزی بخیه خورد و همپنین دستم هم با پارگی مواجه شد و مورد بخیه قرار گرفت و دو عدد زخم بدون خونریزی هم داشتم میخواستم ببینم چند درصد دیه کامل می شود
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام محاسبه دیه یا ارش بر اساس نظریه پزشکی قانونی (از لحاظ شدت صدمات و مقدار صدمات) توسط دادگاه انجام می گیرد و صرف گفتن شکستگی نقطه ای خاص نمی توان مبلغ دیه یا ارش را محاسبه کرد

اطلاعات تکمیلی در :

نرخ دیه در سال ۹۵

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم