در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

من در تیر ماه  ۹۶ تصادف کردم پزشگی قانون در تشخیص خود ذکر کرده:لطفا محاسبه شود

  1. خونریزی زیر ملتحمه چشم چپ.
  2. ساعیدگی حارصه ساعد راست و ران راست.
  3. دوعدد ساعیدگی حارصه پشت دست راست.
  4. دو عدد ساعیدگی حارصه مچ پای راست.
  5. شکستگی فک تحتانی.
  6. شکستگی باز استخوان زند اسفل ساعد چپ که تحت عمل جراحی قرار گرفته.
  7. شکستگی استخوان های کف دستی دوم سوم چهارم و پنجم دست چپ که استخوان دوم تحت عمل جراحی قرار گرفته.
  8. شکستگی سومین استخوان کف پای چپ.
  9. شکستگی یک سینوس زیر چشم چپ.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

احتمالا بهبود و تثبیت وضعیت شما هنوز برای پزشکی قانونی محرز نشده وگرنه خود پزشکی قانونی ارش و دیه را تعیین می کند.

احتمالا این نظر صرفا برای گزارش جراحات است و از این نظر که تا معاینه بعدی، آسیب های احتمالی از این حادثه جدا شود، ارزش حقوقی دارد وگرنه در رای نهایی پزشکی قانوی میزان دیه و ارش بر اساس درصد دیه به تفکیک هر یک از این موارد، مشخص می شود.