در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

فردی به همراه شخصی تصادف کرده و به علت صدمات وارد شده به فرد همراه که پشت موتور نشسته بوده است مبلغ ۲۵۰ ملیون دیه به فرد راننده تعلق گرفته است که موتور بیمه ندارد و فرد گواهینامه ندارد و صد درصد مقصر شده است مصدوم مبلغ دیه را از صندوف تامین گرفته است

حال صندوق تامین بعد از پنج سال برای شخص راننده شکایت کرده و زندان است با توجه به پیگیری های در حال انجام و اینکه این شخص خود دانشجو از طرف بهزیستی می باشد و از لحاظ مالی ناتوان و پدر و مادر پیری دارد صندوق تامین چه مقدار از پول خود را از راننده خواهد گرفت ؟ و چگونه خواهد گرفت؟
1 پاسخ
توسط (2,620 امتیاز)
با سلام

در رابطه باز پرداخت از شخص مقصر شرایط مالی شخص توسط کارشناس بررسی می شود و اقساط هم طبق مخارج زندگی و هزینه های شخص و خانواده او تعیین می شود.