در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

داداشم دچار ضایعه نخاعی شده و حدود ۲۹۰ درصد نقص عضو و صدمات توسط پزشکی قانونی برایش تعیین شده . اما بیمه میگوید برای راننده مقصر یک دیه بیشتر نمی دهیم . ایا از صندوق تامین خسارت بدنی میتوان مابقی درصد تعیین شده را به صورت وام دریافت نمود .

لطفا راهنمایی کنید . تاریخ تمدید بیمه ۹۵/۶ تاریخ پایان طول درمان و تعیین درصد ۹۷/۳
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مطابق قانون بیمه شخص ثالث حداکثر میزان پوشش بیمه حوادث راننده مسبب حادثه معادل دیه یک مرد مسلمان در ماه غیر حرام بوده و در هر صورت بیمه گر بیش از این مبلغ پرداخت نخواهد کرد. ضمناً صندوق تامین خسارتهای بدنی بابت خسارت شخص راننده مقصر هیچگونه تکلیفی ندارد.