در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام من محکوم به پرداخت ۲۹میلیون تومان دیه شده ام دادگاه برای پرداخت ان به صندوق تامین خسارت های بدنی  پرونده را فرستاد خواستم بدونم که.شرایط بازپرداخت ان ومقدار اقساط به چه صورت خواهد بود باتشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

نحوه بازیافت خسارات بستگی به وضعیت مالی و علت نداشتن گواهی نامه و یا بیمه نامه و خب در نظر گرفتن شرایط مقصر هست و از روی اون به نحوه بازیافت خسارات تعیین خواهد شد