در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.برای دیدن اقساط وام پرداخت شده صندوق خسارات بدنی (بیمه ایران)به بیمه گذارو دیدن مانده آن کدام سایت وکدام قسمت دقیقاًباید مراجعه کنیم. اینکه میگم دقیقاًچون محل اعلام شده اصلاوجود خارجی ندارد.ممنون
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام این موضوع با مراجعه مستقیم به صندوق تامین خسارت های بدنی در تهران یا شعبات یازده گانه « مقدور است که آدرس و نشانی آنها در سایت صندوق مذکور موجود است.