در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
کارگری با 13 سال سابقه بیمه ای اجباری هستم و به علت تعطیلی کارگاه تسویه حساب کردم و قرار داد نداشتم تازه فرمشو گرفتم که برم پیش کار فرما قرار داد موقت چه مدته ببندم که بیمه بیکاری تعلق بگیره ؟

لطفااا جواب بدین ممنون
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام

براساس ماده یک قانون بیمه بیکاری کلیه مشمولین قانون تامین اجتماعی که تابع قوانین کار هستند مشمول مقررات بیمه بیکاری میباشند.

لذا موقت بودن کار شما دلیلی برعدم شمول بیمه بیکاری نخواهد بود، لاز بذکراست درصورتیکه با کارفرمای خود تسویه حساب مالی کرده باشید و حق و حقوق خود را دریافت نموده باشید متاسفانه بیمه بیکاری بشما تعلق نخواهد گرفت و برای استفاده از مزایای بیمه بیکاری میبایست مراحل انجام تسویه حساب را بعد از تشکیل پرونده و رای قطعی اداره کار انجام میدادید.