در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من سرنشین یک خودرو‌ در هنگام حادثه بودم و حالا روال دادگاه تمام شده و بیمه برای پرداخت خسارت سهم مقصر رو طلب میکنه و میگه اول باید راننده سهمش رو به بیمه پرداخت کنه تا ما دیه شمارو بدیم آیا این کار درسته؟

از همه مهمتر اینکه خودرو در اثر خواب آلودگی راننده از جاده خارج و‌ واژگون شده آیا این جزو تخلفات حادثه ساز هست؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما و مصدومین حادثه دارم

باستناد ماده ۳۲ ق ب ث ۹۵ بیمه گر موظف است بیست روز پس از قطعیت رای دادگاه(۲۲روز پس از ابلاغ رای) مبلغ دیه را پرداخت نماید

اما اگر بیمه گر پرداخت دیه را منوط به دریافت ۲.۵درصد از راننده مقصر کرده است میتوانید باستناد ماده ۳۳ قانون مارالذکر به ازای هر روز تاخیر مبلغ نیم در هزار دیه را از ایشان مطالبه کنید

ضمنا باستناد همین قانون راننده مقصر هم که در حادثه دچار صدمه وجرح شده میتواند از دیه جراحات خود مانند ثالث استفاده کند .

لدر خصوص سوال اخر هم باید عرض کنم خواب الودگی یکی از مصادیق عدم توجه به جلو است