در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

من مقصر تصادف جرحی هستم و بعد از رای نهایی دادگاه ،بخش اجرای احکام مدارکی داد که به بیمه تحویل دادم و قبل از آن هم در بیمه تشکیل پرونده داده بودم .
آیا کار من تمام شده است و من دیگه نیاز به پیگیری ندارم؟
اون مبلغ جریمه ای که بیمه از مقصر می گیره به من اعلام میشه و چطور از من می گیرند؟من ماشینو فروختم

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و درود

طبق قانون بیمه شخص ثالث ، پس از تکمیل پرونده شرکت بیمه خسارت زیاندیده را پرداخت کرده و سپس به استناد اسناد پرداختی  میتواند جهت بازیافت میزان جریمه ( بار اول دو ونیم درصد مبلغ خسارت) به مقصر مراجعه کند.