در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نظریه رئیس مجلس جهت ماده ۳ راننده مقصر مگر ایراد وارده به این قانون را ابطال نکرد پس چرا شرکتهای بیمه هنوز دیه راننده مقصر قبل از مرداد ۱۳۹۶ را پرداخت نمیکنند؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

رئيس مجلس به بند ٤ ايين نامه ايراد گرفته بود كه فقط يك جمله به ان اضافه شده و الان ايين نامه اصلاح شده ولي بعد از اصلاحيه هم دوباره شركت هاي بيمه اي با استناد به افزايش حق بيمه بعد از تصويب  ان ، از پرداخت خساراتي به راننده هايي كه قبل از تصويب ايين نامه دچار خسارات شده اند خود داري مي كنند