در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من دختری هستم 26ساله مجرد درحال حاضر تحت بیمه تامین اجتماعی پدرم هستم خودم تو یک مغازه کار میکنم که بیمم نمیکنه واسه همین خواستم خودم خودمو بیمه کنم که سابقه ای هم داشته باشم با توجه به اینکه مدرک مهندسی هم دارم. اما نمیدونم چه بیمه ای با توجه به حقوق کمی که میگیرم (300) میتونم انتخاب کنم که مناسب هم باشه؟؟؟

و سوال دوم  اینکه درصورت اینکه خودم رو بیمه کنم از بیمه تامین اجتماعی پدرم لازمه خارج بشم یا نه ؟؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در صورتی که بیمه بشید از بیمه پدرتون خارج میشید و میتونید از بیمه خودتون استفاده کنید ولی با مبلغی که فرمودید در حا حاضر بیهترین بیمه برای شما بیمه عمر و تامین آتیه میباشد که در صورت تمایل میتوانید اطلاعات تکمیلی را از همینجا دریافت نمایید