در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام.بنده لیسانس عمران هستم و شغلم آزاد می باشد.می خواستم سوال کنم من از چه طریق میتوانم خودم رو بیمه کنم که هم حق بیمش کم باشه و هم سابقه کامل برام حساب بشه در ضمن بنده عضو نظام مهندسی نیستم..با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که برای دادن یه مشاوره درست به جنابعالی،ما باید حتما" از وضعیت فعلی شما از نظر میزان حقوق دریافتی،سابقه فعلی تامین اجتماعی،متاهل و یا مجرد بودن تون و چندین پارامتر و اطلاعات دقیق تر دیگه از شما داشته باشیم تا بتونیم که بهتر راهنمایی تون کنیم.

شما هم میتونی بیمه تامین اجتماعی داشته باشی،هم بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد رو،و هم بیمه تکمیلی درمان رو.

پیشنهادات ما به شما در غالب داشتن اطلاعات از شماست.

به همین دلیل از شما تقاضا میکنم تا به ایمیل زیر پیام بدین تا پس از دریافت اطلاعات بیشتر بتونم بهترین مشاوره و راهنمایی رو خدمت تون داشته باشم.

h.adibzadeh49@yahoo.com