در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با عرض سلام و خسته نباشید . همسر من در آلمان ساکن هستند و در ایران قبلا از طرف شرکتشون بیمه بودن و بعد که مهاجرت کردند بیمه اختیاری شدند و ادامه دادند . الان هر ماه 185هزار تومان پرداخت میکنند در صورتیکه اصلا نیاز به خدمات درمانی ، دفترچه و... ندارند و فقط بازنشستگی براشون مهم هست . سوالم این هست که آیا امکان عوض کردن درصد نرخ بیمه رو دارند ؟ آیا میتونن از طریق مشاغل آزاد 12% پرداخت کنند ؟

 آیا خدمات شما این کار رو برای ما میتونه انجام بده ؟ با تشکر
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

ایشون می تونند از بیمه ایرانیان خارج از کشور استفاده کنند

برای آقایون نرخ مشاغل آزاد 12 درصد توصیه نمی شود