در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

بنده در نیمه اول سال تصادف رانندگی با عابر اشتم که متاسفانه منجر به فوت عابر شد و

کارشناسان 3 نفره یک نفره 100 مقصر عابر و دونفر 50-50 رای دادند و حکم دادگاه به شکل زیر

صادر گردیده خاستم بدونم این حکم چه زیانی برای بنده داره آیا سوء سابقه و مجازات داره و باید خودمو معرفی کنم یا نه؟

"قرار تعليق اجراي مجازات حبس نامبرده را به مدت يكسال صادر و متذكر مي گردد چنانچه محكوم در

طول مدت تعليق مرتكب جرم عمدي موجب حد، قصاص ، ديه و يا تعزير تا درجه هفت شود علاوه بر مجازات جرم

اخير محكوميت تعييني نيز اجرا خواهد شد در غير اينصورت مجازات تعليقي بلااثر خواهد شد راي صادره حضوري و

ظرف بيست روز قابل اعتراض در محاكم محترم تجيددنظر مي باشد. "
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

شما درخصوص جنبه عمومی جرم که تعزیر درجه ۶ میباشد به دوسال حبس محکوم میشدید اما بخاطر درجه تقصیر مقتول و برائت شما توسط کارسناسان و من باب مسئولیت طبق قاعده خطر به  مجازات شما تخفیف داده شده و بجای حبس فیزیکی شما ، بهتون اخطار داده شده که اگر جرمی عمدی که مجازات ان نود روزتا شش ماه حبس داره رو در طول یکسال انجام بدید علاوه بر محازات جرم اخیر اون دوسال حبس هم بهش افزوده میشه .اما اگر در طول یکسال جرم عمدی ای مرتکب نشدید ، مجازات دوسال حبس جرم شبه عمدی شما که همون تصادف بوده نیز بلا اثر میشود .

کلا در جرایم شبه عمدی برای فرد سوءسابقه ایجاد نمیشه