در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در یک تصادف که سرنشینان خودرو اعضای خانواده بودن؛ راننده و سه سرنشین دچار صدمه بدنی شدند؛

جهت اخذ دیه اقدام به تنظیم شکایت در مراجع قانونی گردید؛ نظریه قطعی پزشکی قانونی برای راننده مقصر و دو سرنشین دیگر صادر گردید

و به‌تبع آن قاضی نیز حکم قطعی داده و علاوه بر پرداخت دیه؛ بنده (راننده مقصر) را به پرداخت ۹۰۰هزارتومان جریمه نمود

نظریه قطعی پزشکی قانونی برای سرنشین سوم بعلت آسیب‌های وارده زیاد با تاخیر صادر گردید و دادگاه رسیدگی نیز قرار است در پنج تیرماه ۱۴۰۰ تشکیل گردد؛

آیا با توجه به پرداخت جریمه نقدی در مرحله اول؛ مجددا قاضی برای این مرحله نیز بنده را محکوم به پرداخت جریمه می‌نماید

و آیا امکان دارد حکم حبس برای بنده (راننده مقصر ) صادر نماید؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)

با سلام

پرونده های ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر تصادف رانندگی دارای دو جنبه عمومی و خصوصی می باشد که از باب جنبه عمومی جرمی که مرتکب شده اید با تعیین میزان نهصد هزار تومان جزای نقدی حکم صادر گردیده و محکومیت به پرداخت دیه و ارش صدمات سرنشینان خودرو از باب جنبه خصوصی می باشد و در رسیدگی بعدی دادگاه فقط در مورد دیه صدمات سرنشین اتخاذ تصمیم خواهد نمود .

موفق باشید

محمد هدایتی راد

کارشناس حقوقی