در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

مادرم سال ۹۵ در تصادف فوت کرده، رای دادگاه هنوز اعلام نشده ولی شرکت بیمه اعلام کرده که اگر درخواست بدهیم که قبل از رای دادگاه دیه را میخواهیم آن را پرداخت میکند، اگر رای دادگاه در سال ۹۷ اعلام شود مبلغ دیه برای شرکت بیمه فرق میکند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرروی آمرزش برای مرحومه و سلامتی برای شما

دیه یوم الَاداست . ینی با قطعیت حکم دادگاه تاریخ پرداخت مشخص میشود و در هرسالی که پرداخت شود مبلغ دیه همان سال ملاک پرداخت خواهد بود .

شما در سال ۹۷ از دیه ۲۸۰میلیون تومانی در ماه غیر حرام پرداخت خسارت میشوید