در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام روزبخیر.

من تصادف کردم، گواهینامه نداشتم و مقصر هم نبودم. با ماشین شخصی مسافرسوارکردم وتصادف کردم یکی از سرنشینام بعد چن ماه بخاطر سکته قلبی فوت کرد ایا ب خانواده این شخص بخاطر تصادفی ک کتفش شکسته بود دیه (کامل یا کمتر) تلعق میگیره؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... با توجه به توضیحات شما ظاهراً خودروی مقابل مقصر حادثه بوده است. در هرصورت با توجه به فاصله زمانی چندماهه و علت فوت، مقصر حادثه و بیمه گر هیچ تعهدی در قبال فوت زیاندیده ندارند.