در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
پیمانکار اجرای نماهای سیمانی با روکش رنگی ( نماهای پاششی ) هستم. چگونه می توانم بعد از اجرا و تحویل پروژه به کارفرما کیفیت اجرای خود را تحت پوشش بیمه ای قرار دهم؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

انواع بیمه نامه هایی که به کار شما می آید :

- بیمه مسئولیت حرفه ای( البته من تا کنون بیمه نامه مسئولیت حرفه ای متناسب با شغل شما ندیده ام )

- بیمه تضمین کیفیت کالا و یا محصول : این مورد فقط مختص تولید کنندگان کالا می باشد در صورتیکه خودتان تولید کننده رنگ و مصالح مورد نظر هستید میتوانید این بیمه نامه را خریداری فرمایید.

موفق باشید